dissabte, 23 de setembre del 2017

COMUNICATCOMUNICAT DE LA CONFEDERACIÓ SARDANISTA



COMUNICAT A TOTS ELS SARDANISTES                                                                                Barcelona, 20 de setembre de 2017
 La Confederació Sardanista de Catalunya davant els atacs que avui dimecres 20 de setembre estan patint les institucions catalanes, vol fer palès el seu suport al govern de la Generalitat de Catalunya.
 A més a més, demanem al món sardanista que se sumi a l’onada de protestes pel que creiem que és inadmissible: l’atac a la democràcia, a les nostres institucions i a les llibertats dels ciutadans del nostre país.
 És per això que demanem la difusió als vostres socis i simpatitzants d’aquest manifest alhora que us emplacem a estar atents a les mobilitzacions i missatges que surtin des del govern i de les principals entitats sobiranistes com Òmnium Cultural o l’Assemblea Nacional Catalana. Avui, aquestes entitats han demanat que aquest cap de setmana omplim les places dels nostres municipis d’actes de suport al referèndum, on la sardana no hi pot mancar.
 Joaquim Rucabado i Aguilar President

Programa 819 del dissab5te 23 de setembre de 2017



Avui tenim una colla de sardanes tardorals, per quedar tips i per festejar.  Escoltarem títols de Conrad Saló, Rafael Ferrer, Josep Font Parera, Josep Cassú, Ricard Viladesau, Enric Morera, Gerard Pastor. També tindrem una extensa agenda d’activitats i com no, us adjuntem el Comunicat a tots els sardanistes de la Confederació, al qual ens afegim, atès que vàrem enregistrar el programa dimecres al matí. Ens agradarà molt que ens acompanyeu! 
Clicant a l'enllaç podreu escoltar o descarregar el podcast del programa corresponent